DORMER PRAMET


Dormer Pramet talaşlı imalat ürünleri ve hizmetleri sunan önde gelen bir global tedarikçidir. 

İki global ürün markamızla – Dormer ve Pramet – 150 yılı aşan bir kesici takımlar uzmanlık ve deneyiminden güç alıyoruz. Çok kapsamlı dönen ve değiştirilebilir takımlama portföyümüz sayesinde hemen her türlü delik delme, tornalama, frezeleme ve diş çekme ihtiyacınızı tek ve basit bir kaynaktan sağlayabilirsiniz. 

Dünya genelindeki 20 ofisiniz ve 1500'den fazla çalışanımızla 100'den fazla ülkeye hizmet sunuyoruz. Avrupa ve Güney Amerika'da tümüyle sahip olduğumuz ve kontrol ettiğimiz üretim tesislerimiz ve gelişmiş lojistik ağımız sayesinde gerçekten global kapsamda hizmet sunuyoruz. 

Bu çok gelişmiş, uzaklara erişen ve üretim, satış ve tedarik olanaklarını içeren yapımızla neyi, ne zaman ve nerede istiyorsanız size sunabilmek için benzersiz bir donanıma sahibiz. Simply Reliable (Açıkca Güvenilir)


Dormer Tools, aslen The Sheffield Twist Drill & Steel Co.'nun bir ürün markası olarak Sheffield, İngiltere'de kuruldu. Bu arada Pramet Tools, Sumperk'te sinterlenmiş karbür üretimine başlayarak eski Çekoslovakya'da kuruldu.

Her iki şirket de 1990'larda dünyanın önde gelen yüksek teknoloji mühendislik gruplarından biri olan Sandvik tarafından satın alındı. İki işletme, Kuzey Amerika markaları Precision Twist Drill ve Union Butterfield ile birlikte Dormer Pramet'i oluşturmak için bir araya geldi. Markaların bu doruk noktası, dönen takımları ve değiştirilebilir uçlu takımları kapsayan tek bir geniş kapsamlı ürün yelpazesi sunar.

Çeşitli ürün yelpazemiz,  Hindistan'da Miranda Tools'un satın alınmasının ardından daha da büyüdü. Bu, yalnızca ürün çeşitliliğimizi artırmamıza değil, aynı zamanda genel işleme, demiryolu, metalurji, uçak gövdesi ve montajı, kalıpçılık ile bakım, onarım ve revizyon dahil olmak üzere birçok endüstri sektöründeki çeşitli mühendislik zorluklarını çözmeye yardımcı olmak için kapsamlı bilgimizi büyütmemizi sağladı.


GÜVENLİ TEDARİK 

Avrupa'da ve Kuzey Amerika'da stratejik olarak konumlandırılan iki dağıtım merkezimizde stabil ve güvenli hizmet sunmak üzere en yeni lojistik teknolojilerinden yararlanırız. Dünyanın hemen her yerine 24 saat teslimat hizmeti sunuyoruz.